Ben Afflecki tüdruk Lindsay Shukus kommenteeris esimest korda oma suhteid

Kuus kuud tagasi sai teada, et Ben Afflecki Hollywoodi täht on romantiline suhe tootja Lindsay Sukusega. Selle aja jooksul varjutas paar ajakirjanikke väga tähelepanelikult ja lööb neid tänavale, restoranile või kuidas nad käivad koertega - see oli peaaegu võimatu. Kuid ilmselt on aeg välja tulla varjudest ja ELL-i Shukus andis oma esimese intervjuu oma isikliku elu kohta.

Lindsay Sukus ja Ben Affleck

Lindsay rääkis töölt

Shukus alustas oma intervjuud, rääkides oma karjääri algusest. Siin on sõnad, mida tootja ütles:

"18-aastaselt tulin New Yorki, kus hakkasin ülikoolis õppima. Mul töötas laupäeva ööelu talendiosakonna assistendina. Minu tööpäev algas koidikul ja lõppes, kui kõik olid juba ametist lahkunud. Sel ajal olin juba 22-aastane ja tundsin, et ainult selline rasked töövõimed võivad mind karjääriredelit tõsta. Kui büroos oli küsimus, kes võib midagi teha, olin ma alati üks esimesi. Ma tahtsin töötada ja tegin seda ideaalselt. See kestis aastaid, kuni mul oli 30. Siis kohtasin oma tulevase mehe, produtsendi Kevin Milleriga ja mõne aja pärast me abiellusime. Sel ajal oli mul vaid kaks unistust: hõivata ettevõtte tootja juhatust ja lapse sündi. Ja nii, 32. aastal muutusin elu dramaatiliselt. Mõne päeva pärast ma sain teada, et mind nimetati tootjaks ja ma kannatasin lapse keskel. Ma arvan, et see periood on surmav ja väga tihti mäletan seda. "
Lindsay Sukus (paremal) stuudios laupäeva öö Live

Muide, selle ajaga oli Shukus televisioonis juba päris kuulus inimene. See oli tema, kes otsis uusi andeid ja viinud nendega otseülekandeid. Seega tähed "keerutasid" ja kanal jätkas nendega koostööd. On kuulujuttu, et Lindsayil on artistide potentsiaal ja nad omavad neid suurepäraselt.

Pärast seda jätkas Shukus oma tööd rääkima:

"Paljud naised, kui nad mõistavad, et rasedad naised liiguvad lihtsamale tööle, kuid minu olukorras oli see võimatu. Jätkasin tööle minema ja olin stuudios 14 tundi päevas. Selleks, et ametivõimud ei andnud mulle eelistusi ega kuulu puuetega inimestesse, ei avalikustanud ma rasedust pikka aega. Ainult siis, kui kõht muutus nähtavaks ja see juhtus 21. nädalal, pidin sellest rääkima. Päeval enne sündi pidin näitama Justin Bieberit. Ma olin kohutavalt ammendunud, aga nagu alati, olin ma kena kaunis kleit ja kingad kõrgete kontsadega. Siis üks minu juhtidest vaatas mind ja küsis, kas ma pärast näitust kavatsen lõbutseda. Siis oli mul mõte minu peas, et ma kavatsesin varem sünnitada. Nii juhtus, pärast näitust algasid võistlused ja mind viidi kliinikusse.

Kui räägime rasedus- ja sünnituspuhkusest, siis sellisel juhul ei olnud mul seda. Ma ise keeldusin pikka aega kodus elama ja jõudnud tööle 6 nädalat pärast lapse sündi. "

Loe samuti

Minu jaoks saada avalikuks isikuks - see on naljakas

Ja tema intervjuu lõpus otsustas Shukus seda öelda, et pärast Ben Afflecki tutvustamist teda pakparatsid taga kiusasid, ja see ei tundu temale täiesti sobiv. Siin on sõnu selle tootja kohta:

"Kogu oma elu olen olnud surnute isik. Kaamerad olid suunatud mitte mulle, vaid minu külalistele. Nii et mulle on see palju tavalisem. Mulle meeldib olla asjadega paks, kuid pole üldsusele silma peal. Mul on naeruväärne saada avalikku isikut. Mulle tundub, et ma ei saa kunagi temaga.

Kui ma hakkasin Affleckiga suhteid looma, ei suutnud ma ette kujutada, et mind järgiksid paparazzi rahvahulgad ja klõpsata mulle väga palju kordi. Nüüd muutub see reaalsuseks. Alguses olin mures, ja siis mõistsin, et need, kes minu pilti näevad, mäletavad seda mitte kaua, võib-olla paar minutit, ja siis nad teevad oma asju. "