Kate Winslet filmis "The Wonders Wheel" ja "Avatar"

Woody Alleni uues pildis "The Wonders of Wheel" on üks peamisi rolle Kate Winslet. Näitleja on tuntud oma tegeliku stiili poolest ja paljud usuvad, et ta on klassikalise kooli elav esindaja. Kuid Kate ise kiirendab mõnda müüti tema isiksusest ja vastab õiglaselt kõikidele ajakirjanikele esitatud küsimustele:

"Inimesed on kindlasti kindlad, et mul on klassikaline haridus. Filmitööstuses takistab see asjaolu sageli mõningaid poes olevaid direktoreid ja kolleege. Kuid see pole nii ja mõnikord tuleb seda teha, peate tegema palju jõupingutusi. Ma tahan lihtsalt vabalt töötada, et keegi ei kardaks mind projekte kutsuda. "

"Ma tean, kuidas rahuneda"

Kultuuriministeeriumi tööga tegeleb Winslet täieliku rõõmuga ja rõhutab, et ta on tõeline professionaal:

"Woody Alleni töö on suurepärane. Kõik on selge, professionaalne, ei räägi. Mulle meeldib sellisel viisil töötada. Kuid minu kolleegid Justin Timberlake, Juneau Temple ja James Belushi olid hirmul. Kuid mina, nagu tõeline stjuardess, olin alati hoiatanud ja püüdsin nüüd ikkagi vältida paanikat. Ja see on vastuvõetamatu. Vahel, otse keset võtmist, tõusis Woody äkitselt üles ja ütles irooniliselt: "Peatage kaamera! Igavus. Ma olen õhtusöögiks. " Ta ei jookse teksti kunagi. Võib veidi korrigeerida näitleja väljendit või postitust. Me jäime endi juurde. Me teadsime, kellega meil õnne tööd teha, ja me üritasime oma nägudega mullast mitte lasta. "

Kate Winslet on üks nendest näitlejatest, kes kõnelevad Allenilt "naiste tegelaste nuistajaga": "

"Ma tõesti arvan, Woody on natuke naine. Selles mõttes, et tal on arusaam sellest osast, on kõik korras. Vähesed inimesed mõistavad naisi nagu teda. Ja ma arvan, et tema filmi piltide kaudu üritab ta ise seda tükki edasi anda. "

Jube klounid

Näitleja tunnistab, et talle ei meeldi kohad nagu Coney Islandi lõbustuspark, ja üldiselt peab selline adrenaliin äärmiselt ohtlikuks:

"Mulle ei meeldi sõidud ja igasugused rulluisutajad. See on ohtlik. Ma arvan alati, kuid äkki üks mehhanismidest murda või midagi läheb valesti. Ja lapsepõlves mulle ei meeldi olla see kaos ja müra. Kuid üks mu lapsed lihtsalt kummardab kõrgust, riski ja igasuguseid vaatamisväärsusi. Ma ei suuda seda rahulikult ja pidevalt pöörata. Ja ma pisut kardan isegi klouneid. Selles on veel midagi halba ja häirivat. Sellepärast oli see mulle lihtne Jenny rollis, ma teadsin, kui raske oli see tema jaoks. Kuigi teate, aegsasti mõistsin, et Jenny avaldas mulle survet, oli mul raske oma pildi lahti saada. Ma tundsin, et midagi on lämbumas, väga ebameeldivad aistingud. Varem pole seda kunagi minuga juhtunud. "

"Ma ei ole hullust välja"

2009. aastal sai Kate Winslet Oscariks oma keskset rolli Harvey Weinsteini "The Reader". Muidugi on selle näitlejaga seoses korduvalt esitatud küsimusi liialdava tootja seksuaalse käitumise kohta:

"Mul oli väga ebameeldiv kuulda kõiki neid kohutavaid lugusid ja ma tahtsin nutta kohutavalt. Ausalt öeldes mõtlesin ma väga pikka aega. Ma olin nii vihane. Ma olin pettunud. On kohutav, et naised peavad seda kannatama. Keegi ei peaks olema nii alandatud. Ma ei teadnud kunagi midagi konkreetselt, aga kui need konfessioonid hakkasid ilmuma, ei olnud ma väga üllatunud. Weinstein käitus alati käre ja rumal. Kõik teadsid tema kohutavat ja ebameeldivat käitumist. Õnneks oli möödasõit, kogu karjääri kõrval oli tugevad naised. Ja mina ise ei ole pahaks kümmekond. Mul ei olnud neid lugusid koos hotellide ja korteritega, aga kui see juhtus, siis ma ei läheks kaduma ja tabaks teda silma kandma. "
Loe samuti

Õnnelik olla ise

Kakskümmend aastat pärast legendaarse "Titanic" saatust tõi taas Kate ja Steven Spielberg. Seekord kutsus direktor teda ilmuma fantastilise avatari teises osas.

"Ma isegi ei usu, et 20 aastat on möödas. Pool elu on möödas. Ja ma olen poolte eluaastadega Leole. Kui James kutsus mind rolli, olin õnnelik temaga uuesti töötama. Minu jaoks on selles projektis palju uusi, tehnilisest küljest, ma õppida hämmastavast mõjust. Mulle meeldib õppida kõike uut ja huvitavat. Jim on uskumatu inimene, suurepärane kinofilm ja ta austab mind. Kui elus oleks mul keeruline olukord, tahaksin, et see oleks see, kes oli lähedal. Ta teab alati, mida teha. Jah, ma olen. Ma ei karda rääkida probleemidest, jäädes alati endaga kaasa. See aitab palju elus ja tööl. Ja veel, ma ütlen alati tõde, see on palju lihtsam. Üldiselt olen rahul, et mina olen mina! "