Halle Berry usub, et ilusa välimusega sekkub tema karjäär

Kuulus 50-aastane näitleja Halle Berry, keda paljud filmidest "Catwoman" ja "X-Men" teavad, otsustas öelda, kui raske on tema jaoks hea roll. Ja tema ilus välimus on süüdi kõike, ju juhid, kes vaatavad näitlejat, ei suuda isegi eeldada, et õhuke nägu taga ja ilus nägu on tõeline näitleja talent.

Holly unistas saada lapsepõlves näitlejannaks

Berry ei anna intervjuusid sageli, räägib palju oma karjääri algusest. Seekord otsustas ta teha erandi ja rääkis natuke sellest, kuidas see kõik algas:

"Ükskõik kui kummaline see kõlab, aga ma tahtsin alati olla näitlejanna, kuigi mõistsin, et see on suur ja realiseerimatu unistus. Ma sündisin tavalisest perekonnast, meil ei olnud suuri sidemeid ega raha. Pärast lahutust oma isast ja siis mul oli ainult 4 aastat vana, hakkas mu ema töötama bussijuhina. Üldiselt ei olnud minu neitsil midagi erakordset: kõige tavalisem kool, siis töötab supermarketis jne Igasugune muutus, kui hakkasin osalema ilusalongidel, ja tõeline saavutus võeti aastal 1986 "Miss World" jaoks 10-kuks. Pärast seda ma mõistsin, et selles elus võite palju saavutada, kõige olulisem on seda tungivalt soovida. "

Pärast seda jagas Holly oma mälestusi oma lugejatega tema esimese rolli kohta:

"Pärast ilu konkurssi jõudsin mõista, et pean liikuma edasi ja läksin Illinoisi. Seal töötasin ma mudelina ja läksin erinevate maalide valustesse. Minu esimene film oli seeria "Chicago Force", mida saadeti kohalikule telekanalile ja siis 1989. aastal läbides Emily Franklini rolli testid minisarjades "Live nukud". Sellest hetkest võite öelda, et alustati karjääri kinos. "
Loe samuti

Holly otsis väärivalt Vivienne rolli

Pärast selliseid väiksemaid rolle oli vaja Berry märki. Seda oli väga raske teha, juhid ei kutsunud teda tõsiselt ja dramaatiliselt. Sellega rääkis Holly:

"Pärast" Live Puppets "jooksis mulle ringi, aga mind ei võetud kuhugi. Näete, et kui kõik teavad, et olete mineviku eeskujuks, siis teeb direktor nägema teist erinevalt, on väga raske. 1990. aastal kuulutati välja filmi "Troopiline palavik" osalejate valimine. Kui ma testisin, nägi pildi direktor Spike Lee ja vaatas mind ja ütles, et proovib oma naise rolli. Sellega suutsin edukalt toime tulla, kuid mulle ei meeldinud see roll. Ma tõesti tahtsin mängida narkomaanit Vivien. Lee pikka aega isegi ei nõustunud proovima, öeldes, et see roll on kohutav näitleja. Siis hakkasin meeleavaldavalt oma maniküüri pesta maha, siis ma panin oma silmade alla tumedad ringid, mu juuksed laigutasid ja jälle tuli. See pilt muljetavaldas Spikeit ja andis mulle rolli. Alates sellest hetkest hakkasin alustama uut, väga edukat turniiri oma karjääriarengus. "