Jessica Biel rääkis armastusest Adam Sandlerile ja "kuumad ööd" Justin Timberlake'iga

Reddit AMA näituse külaline sai tuntud 35-aastane Ameerika näitleja Jessica Biel, keda vaataja saab hõlpsasti ära tunda filmides "The Illusionist" ja "Oxy", kus ta rääkis oma viimastest töödest telefilmis "The Sinner" ja avas ka suhete voodri Justin Timberlake'i abikaasa ja kuidas ta on seotud Adam Sandleriga.

Jessica Biel

Mõni sõna minu naise kohta

Jessica alustas oma intervjuud, öeldes paar sõna oma abikaasa, Timberlake'i kohta. Just see näitleja ütles:

"Kui te arvate, et kogu mu noorus oli bändi N Sync fänn, kus mu tulevane abikaasa rääkis, eksite. Ma ei olnud üldse moes tüdruk ja kuulasin 50ndate ja 60ndate muusikat. Just see andis mulle tõelise rõõmu. Kuid pärast seda, kui ma kohtusin Justiniga mu muusikamaailmas, kõik muutus. Ma ei saa öelda, et ma armastasin Backstreet Boys'i või kellegi teisega, kuid Timberlake'i looming on minu jaoks esirinnas. "
Justin Timberlake ja Jessica Biel

Pärast seda Jessica jätkas perekonna rääkimist:

"Justin ja ma püüdsid ehitada pere, kus mõlemad meist oleksid väga mugavad. Aitäh Jumal, et meil on sama idee, kuidas peaks olema päevakord. Näiteks kui me ja mu abikaasa on kodus ja me ei pea töötama või tegelema mõne kiireloomulise äritegevusega, püüame pühendada oma aega üksteisele ja meie poja jaoks. Hommik algab varakult. Reeglina ärkame kell 6 hommikul ja peale seda läheme köögis hommikusööki. Ma valmistan erinevaid lihtsaid saiakesi, pane puu lauale ja loomulikult musta kohvi. Pärast seda kõnnime pargis, lõunale ja puhata. Kuid õhtul, kui Sila läheb voodisse, püüan ma Justiniga üksteist nautida, korraldades romaanilisi õhtuid, mis muutuvad "kuumadeks öödeks".

Beal rääkis koostööst Adam Sandleriga

Ühel ajal kutsuti Jessikat Adam Sandleri filmi "The Chuck ja Larry: tulekahju pulmad". Siin on, millised sõnad meenutavad seda perioodi oma elus:

"Kuna tulekahju pulmade töö on möödas 10 aastat, siis ma mäletan ikka veel naeratusega shootingga. Adam on näitleja, kellel on uskumatu huumorimeel ja kellel on kõik positiivsed. Tema töö oli väga lihtne ja me naersime palju. Üldiselt usun, et ainult väga intelligentne inimene saab selliseid imelisi komöödiasid teha. "
Shot filmist "Chuck ja Larry - tulekahju pulmad"
Loe samuti

Beal rääkis filmist "Sinner"

Viimane lind, mis tähistas Jessicat, on seeria "The Sinner". Seal Bill mängib emme väike poeg ja naine, mille kehas on tõeline tapja peidetud. Nagu näitleja ütles, sõitis Timberlake täiesti läbi kõik "patused" sarjad ja oli rõõmus. Siin räägib ta sellest:

"Justin tõesti meeldis see minu töö. Eriti oli ta meeldivalt üllatunud selle pärast, kuidas ma tulistasin stseenis, kui ma olen duši all maha pühkinud verest pärast mõrva. Mu abikaasa ütles, et ta ei näinud mind pikka aega nii tõeliselt ilusana. "