Suured noored Duane Johnson: traumad, raha puudumine ja ema enesetapukatse

Mitu kuud tagasi kutsuti Briti ajakirja Expressi stuudios kuulus filmitegija ja maadlane Duane Johnson, kus ta kutsuti osalema fotosessioonis ja andis väikese intervjuu oma noorte kohta. Duane nõustus sellega ja rääkis kurbust tema eluajast.

Näitleja Duane Johnson

Johnson rääkis depressioonist ja enesetapukatsetest

Tema intervjuu kuulsa 45-aastase näitlejaga hakkas rääkima unistusest noorusest:

"Kui ma olin vähe, olin väga hea jalgpalli mängides. Ma olin ennustanud hiilgavat karjääri ja ma olin selle üle väga rahul. Kuid üsna varsti olin ma pettunud. Mul on palju vigastusi ja jalgpallurite karjäär mulle enam ei eksisteeri. On selge, et ma võiksin mängida amatöör jalgpalli, kuid mitte enam. Siis kogesin suurt valu. Mind solvas saatus selle lubamise eest enda eest, mu hooletuse eest ja paljude teiste eest. See oli väga raske aeg. Ma kannatasin depressiooni all ja tahtsin pidevalt nutta. See oli kohutav. "

Pärast seda teatas Duane sellest kohutavast lugu, mis muutis kogu oma elu. Ta puudutas oma ema, kes proovis enesetapu oma poja ees. Siin on mõned sõnad Johnson tuletab meelde seda hetki oma elust:

"Kui mul oli 15 aastat, ei olnud meil piisavalt perekonnas raha. Ma mäletan, kuidas meid pannakse võlgadele tänaval, ja me jäime ilma meie peade katustamata. Siis istus mu ema istus auto taga ratta taga ja läks kusagil koos meiega. Küsimuses, kus me sööme, oli ta vaikne. Ja siis mu ema teekonna keskosas peatas auto, jõudis sellest välja ja hakkas käima teisel pool liikuvate autode kohtumiseks. Kui ma seda nägin, jooksisin teda ja lohistasin ta teele. Alles nüüd mõistan, et ime päästis meid hävitamisest. Kõige huvitavam on see, et mu ema seda ei mäleta. Arst selgitas mulle selle vaimuhaiguse nime, kuid nüüd ma seda nime ei anna. Aja jooksul läks mu ema tagasi oma normaalsesse olekusse, kuid seda juhtumit ei meenud kunagi. "
Duane Johnson ema Atoy'ga
Loe samuti

Nüüd on Dwayne kõik korras

Vaatamata oma nooruses üsna raskele ajale, nüüd on Johnson hea. Forbesi väljaande kohaselt on ta viimaste aastate jooksul tunnustatud kõrgeima tasuga näitlejana. Armastuse ees on kuulsus ka hästi: alates 2009. aastast on ta olnud suhetes Lauren Hashianiga, kes kannab nüüd oma teise lapse südant. Lisaks kahele Laureni lapsele on Dwyene 16-aastane Mimon, kes on sündinud tema suhetest Dany Garcia'ga.

Duane Johnson ja Lauren Hashian