Hugh Hefneri lesk Crystal Harris kommenteeris oma surma esimest korda

Septembri lõpus ootab žürii uudised ajaveebi Playboy fännid ja tema looja Hugh Hefneri ande. Naiste ilu ärimees ja naistöötaja suri oma kuulsas majas 91. eluaastal. Hugh elust lahkumise korral oli palju hääli, kuid alles nüüd otsustas tema endine abikaasa Hefner kommenteerida oma surma - 31-aastane Crystal Harrise mudel.

Hugh Hefner ja Crystal Harris

Ütlesin Hefneri leski

Tõsiasi, et Harris otsustas mõne sõna oma hilja abikaasa kohta öelda, sai sellest teada tänu avaldusele "Inimesed" avaldatud intervjuule. Siin on mõned sõnad Hugh Hefnerilt: 31-aastane Crystal:

"Nüüd ma räägin oma hilja naise kohta esmakordselt ja see pole see, et mul pole midagi öelda, aga kuna ma ei saa seni selle idee juurde harjuda. Mulle tundub, et Hughi surma uudised on mõni naeruväärne arusaamatus või keegi on kurja nalja. Kuid lootkem ime ... Me lahkusime laupäeval Hefneri, kus ta alati unistas end surma pärast. Ta on maetud mitte kaugel Marilyn Monroe'st, naine, keda ta alati imetles. Paljude jaoks oli ta ja jääb naiste ilu ja emantsipatsiooni maailma pioneeriks. Ta suutis luua maailma, mis pole kunagi olnud ja ilmselt ei ole. Hughil oli ilus hing, lahke ja helde, nii avatud, et tema elu ei olnud avalikkusele mitme aasta pärast peidetud.

Minu jaoks oli Hughile omamoodi majakas, mis viis mind armastuse kõrgustesse. Sõnas on raske kirjeldada, millised tunded ma tundsin teda. Võin öelda, et mul pole kunagi midagi sellist ühegi inimese jaoks olnud. Ma tunnen teda selle eest, et Hugh ilmus minu elus, näitas mulle, kuidas ta võib armastada ja näidanud mulle eluviisi. Iga päev näitas ta mulle oma suhtumist, sest tema lahkusel polnud piiridel. Kui mäletan oma abikaasat, mõistan, kui palju ta on minuga teinud. Ma olen alati tänulik selle eest. Ta mõjutas mind tugevalt ja muutis mu elu paremaks. Näiteks enam ei ... Ma lein selle kaotuse eest ja pikka aega elan valu südames. Ma igatsen sind, Hugh! "

Loe samuti

Hugh ja Crystal olid abielus 4 aastat

Playboy ajakirja kuulus looja on sündinud Chicagos 1926. aastal. 2010. aasta detsembri lõpuks sai teada, et Hugh tegi ühe oma mudeli - 25-aastase Crystal Harrise - pakkumise. Pulmad pidid toimuma järgmise aasta suvel, kuid enne pulmi kujundas mudel Hefneri abielu, millest ta teatas oma mikroblogis. Sellest hoolimata suutsid lovers üksteisega ühineda ning 31. detsembril 2012 pidasid kuulsused pulmi.

Hugh Hefneri ja Crystal Harrise pulmad

Vastavalt abielulepingus sisalduvatele andmetele ei võta Hefneri elust lahkumise järel oma noormees midagi tema mitme miljoni dollari õnnest. Sellest hoolimata ostis Hugh enne oma surma 31-aastase Crystal'i mõisa 5 miljoni dollari eest ja tegi tahtmist kohandusi, mis võimaldas Harrisel säilitada kõik ehted, mis abikaasal on mudeli surma hetkel.